Cookie- & privatlivspolitik
forside / hjemmesider
Vi skaber moderne, unikke og pålidelige
hjemmesider gennem vores

webdesign.

Det virker bare.

Bekymringerne kan være mange hos selvstændige der før har oplevet lange, indviklede udviklingsprocesser, og hjemmesider der konstant skal vedligeholdes. Hos Autenti sikrer vi jer en nem og gennemskuelig proces, så i får en hjemmeside, der bare virker.

Læs mere om hvorfor du skal vælge Autenti.
Se hjemmesider vi har lavet før.
Lad os starte dialogen.
Kom i gang

En nem og overskuelig proces

Trin 1
Uforpligtende møde

Autenti tilbyder et gratis og uforpligtende møde, hvor vi lære din virksomheds behov bedre at kende. Herefter modtager i et tilbud fra os.

Design og udvikling

Når vi designer og udvikler din virksomheds hjemmeside, er det vigtigt for os, at den ender lige som i gerne vil have den. Vi plejer at ramme "plet", ud fra erfaring og research, men vi sørger altid for at forventningsafstemme hen ad vejen.

Trin 2
Pålidelig support

Selvom der ikke er mange problemer med driften af vores hjemmesider, er der rart at Autenti tilbyder en billig og pålidelig support – så i aldrig står alene. Læs mere om support her.

Trin 3

Moderne og responsive hjemmesider

Størstedelen af internettrafikken foregår i dag på mobile enheder, især vores telefoner. Dine kunder skal kunne have adgang til alle informationer om din virksomhed, hvor og når de skal bruge det. En moderne hjemmeside, er derfor en responsiv hjemmeside, der er skræddersyet til den enhed kunden bruger – det får du hos os.

mortenmønsterbyg.dk, besøg hjemmesiden her

En unik platform...

Et pålideligt fundament

Webflow er den platform der agerer fundament for Autentis hjemmesider, og det er også her, at din hjemmeside vil være hostet, hvis du vælger hosting hos Autenti. En af de helt store grunde til, at vi har forelsket os i platformen, er dens ekstreme pålidelighed. Da platformen ikke benytter sig af såkaldte "plug-ins", er der ikke noget der skal opdateres, og dermed kan forårsage crashes* og andre problemer. Vores erfaring siger, at denne styrke er en af de allerstørste kriterier for, at vores kunder elsker at have deres hjemmeside hos os.

*Crashes og andre problemer kan dog forekomme, men det er noget vi ser sjældent.

Vi anbefaler Autenti support, både som hjælp til eventuelle problemer, og til rettelse af hjemmesidens indhold. Læs mere om dette her.

Kun fantasien sætter grænser

Vores konkurrenter bruger ofte Wordpress, eller en lignende platform, som er baseret på plug-ins, og mange gange også standard designs. Den måde vi gøre det på, i vores anvendelse af Webflow, er væsentligt anderledes. Vi designer alt fra bunden, og har en ubegrænset frihed til at skabe det visuelle udtryk vi gerne vil skabe til de virksomheder vi samarbejder med.

Tag et kig på vores

Udvalgte hjemmesider

Munk Massage
www.munkmassage.dk
Besøg hjemmeside
VK Ejendomsservice
www.vkejendomservice.dk
Besøg hjemmeside

Hosting og support
på abonnement

Når jeres nye hjemmeside står klar, er det vigtigt at der er en plan for håndtering af hosting og eventuelle fremtidige rettelser, tilføjelser eller lignende.

I får tildelt én kontaktperson, der altid kun er en mail eller et telefonopkald væk.
Opstår der fejl eller problemer med hjemmesiden, tager vi os af det.
Ønskes der mindre rettelser, såsom tekst eller billeder på hjemmesiden, er der altid hjælp at hente.
Hjemmesiden hostes på hurtige og stabile servere, så i slipper for bekymringerne.
Alt sammen til en lav månedlig pris.

Den månedlige pris for abonnementet starter på 500 DKK, og fastgøres ud fra den pågældende hjemmesides størrelse og art. I vil altid få et tilbud på den månedlige support pris, før udviklingen af hjemmesiden påbegyndes.

Bemærk at større tilføjelser til hjemmesiden, såsom nye undersider, ikke dækkes af abonnementet.

Er det muligt ikke at tilvælge abonnementet?

Fravælgelse af abonnementet er en mulighed. Hvis dette ønskes, vil Autenti sørger for, at overdragelsen af hjemmesiden gennemføres. Efterfølgende kan Autenti ikke tage ansvar for eventuelle problemer eller fejl med hjemmesiden.

Kan vi selv lave ændringer på hjemmesiden?

Værktøjet "Webflow Editor", gør det muligt for jer som virksomhed, at gå ind og lave ændringer til tekst og billeder på hjemmesiden. Hvis dette værktøj er relevant i jeres situation, tilbyder Autenti at sætte en medarbejder ind i anvendelsen af dette værktøj.

Lad os
ta' en snak

Ring mig op
Ved at klikke "Ring mig op" accepterer du
vores privatlivspolitik.
Bliv kontaktet!
Tak! Vi kontakter dig snarest!
Noget gik galt... Prøv igen!