Cookie- & privatlivspolitik

Munk Massage

Et helt nyt digitalt udtryk.
Læs om samarbejdet
Et helt nyt digitalt udtryk.
Munk Massage

Munk Massage er en klinik der specialiserer sig indenfor massage og cryosauna behandlinger. Klinikken som ligger i Valby, drives af Kasper Munk. Kasper Munk søgte et partnerskab som ville bringe ham de kompetencer der skulle til, for at tage hans brand til et nyt niveau. En vigtig del af denne process var, at Munk Massage fik et nyt og moderne visuelt udtryk.

Om samarbejdet

Siden samarbejdes begyndelse, har Munk Massage fået sig et helt nyt digitalt udtryk, med en ny og moderne hjemmeside i centrum. Hjemmesiden lægger fokus på de værdier, som differentierer klinikken. Her har vi udnyttet vores værktøjskasse, for at udvikle en skræddersyet hjemmeside, der bedst muligt repræsenterer disse værdier. Det har vi bl.a. gjort ved at producerer video og billeder, der skaber en autenticitet og fremhæver personligheden i Kaspers klinik.

FOTO & VIDEO

Munk Massage
No items found.

HJEMMESIDE UDVIKLING

www.munkmassage.dk

I centrum for samarbejdet med Munk Massage, er en ny hjemmeside. Målet med hjemmesiden, var at præsentere Munk Massages ydelser på en ny og spændende måde, som giver udtryk for den hygge og personlighed som Munk Massage repræsenterer. Fokus var derudover på at få hjemmesiden og det producerede content, til at komplimentere hinanden, og indgå i en samlet rød tråd med Munk Massages generelle branding.

Besøg hjemmeside

Lad os
ta' en snak

Ring mig op
Ved at klikke "Ring mig op" accepterer du
vores privatlivspolitik.
Bliv kontaktet!
Tak! Vi kontakter dig snarest!
Noget gik galt... Prøv igen!